Alkalmazási területekEgészségmegőrzés

A korlátozott mikrokeringés sok betegségnek és közérzeti zavarnak lehet okozója vagy elősegítője.

Mikrokeringésünk romlása a szövődmények megjelenéséig észrevétlenül, fájdalom nélkül zajlik a testünkben. Éppen ezért, mikor megjelennek a különböző kórképek, már biztosan károsodott a mikrokeringés a szövetekben, szervekben. Ez is alátámasztja a PREVENCIÓ fontosságát és szükségességét.

A BEMER nagyon jól segít különböző mikrokeringéses zavaros kórképek kezelésében, de a megelőzéssel tehetünk a legtöbbet a hosszú, egészséges élet megtartásáért.

Miért olyan fontos a prevenció?

Mikor a probléma megjelenik, az a jéghegy csúcsa. Először kialakul egy keringés zavar, minek következtében oxigén hiány lép fel ⇢ ezt követően energiahiány lesz ⇢ sejtek nem tudnak elég energia adó molekulát termelni (ATP) ⇢ zavar keletkezik a biokémiai folyamatokban ⇢ sejtfunkciós zavarokat okoz ⇢ szerven belül több sejt működik rosszul ⇢ megjelenik a tünet.

A mikrocirkuláció javításával eljuttatja a szervezetünk összes sejtjéhez az oxigént, ezáltal az energiatermelő folyamat végbe tud menni és a legkülönbözőbb testi sejteknek lehetővé tesszük, hogy optimálisan működjenek.

A Nemzetközi Prevenciós Szervezet is elsők között a BEMER-t ajánlja.

Egészségmegőrzés

Az életnek alapvető része, az hogy a vérben levő komponensek eljussanak a szerveinkhez, eljussanak az agyunkhoz, a veséinkhez, a májunkhoz, az izomzatunkhoz.

Nagyon sok olyan megbetegedés létezik, aminek kiváltó oka a mikrokeringés zavara, ilye például a cukorbetegség, a szív-koszorúérnek a betegsége, a reuma, illetve a magas vérnyomás is. Mivel egyre magasabb életkort élünk meg, egyre fontosabbak ezek a betegségek is.

Amíg a vénás keringést például mozgással befolyásolhatjuk, addig a kis erek szintjén nem tudunk változást elérni. Ebben a fizikai érterápia tud segíteni.

Olyan hatásmechanizmussal, olyan területen hat, amit nem tudunk befolyásolni gyógyszeres kezeléssel, nem tudunk tudatos munkával, táplálkozással, fizikai tréninggel befolyásolni.

A BEMER rendkívül sok kórképben használható, az ismert betegségek 80-90%-ban alkalmazható önállóan, illetve kiegészítő terápiaként is. Ennek az a fő magyarázata, hogy a BEMER az egészségügyi problémák közös alap okára hat, ez pedig a vérkeringési, mikrokeringési zavar.

Olvasson a témában bővebben itt!

Próbálja ki sajátOTTHONÁBANkényelmesen

Kipróbálom!

Kérdése van?
Keressen bízalommal!