IngyenesRegisztráció

“BEMER terápiáról mindenkinek” zárt Facebook csoport.

Az egészségünkön akkor tudunk a leghatásosabban javítani, ha megtaláljuk magunkban a leggyengébb láncszemet. A mikrokeringés zavara szinte minden mai betegség esetén jelen van. A zárt csoportunk azzal a céllal indult, hogy gyakorlatias szempontból, könnyen érthető módon megismerd a BEMER terápiát.

A regisztráció után megkapod az ingyenes csatlakozási linket a csoporthoz.

Üdvözöllek!
Vigh Nóra vagyok, BEMER szaktanácsadó, leendő természetgyógyász -épp a vizsgámra készülök :). Közgazdászként végeztem a Budapesti Gazdasági Egyetemen, majd az életem szülte helyzetek okán kezdtem el testről, lélekről, egészségről tovább képezni magam holisztikus szemléletben. Jelenleg is a Helicastudio tanítványa vagyok, ahol Dr. Csomai Zitától, illetve csapatától tanulok, emellett hosszú évekig foglalkoztam tibeti energiagyógyászattal. A BEMER az az eszköz, terápiás lehetőség, amit a hagyományos, akadémikus orvoslás is elfogad, sőt alkalmaz, de az alternatív, mellékhatások nélküli kezelési módszerre vágyók is megtalálják a számításukat.

BEMER szakmai, orvosi előadással már lehet, hogy Te is találkoztál, akár az interneten is. Mi itt a csoporton belül arra törekszünk, hogy egyszerűen, érthetően kerüljenek átadásra a legfontosabb idevágó információk. Amennyiben szeretnéd egyben átlátni, hogy mit tud a BEMER, milyen betegségek estén segítség, hogyan fejti ki a hatását, akkor kérlek keresd meg a csoport bejegyzések között, a legutóbbi információs előadásunk felvételét. Ez egy kb. 1 órás webinárium felvétele, amely után garantáltan érteni fogod, hogy mi is ez a BEMER!

De előtte még regisztrálj az oldal alján!

Regisztráció